The Blight Clan Forum |
|
| Pieteikums | |
| | Author | Message |
---|
Pavests
| Subject: Pieteikums Mon Sep 09, 2013 1:16 pm | |
| Sveiki ! Ilgi un dikti mēs ar savējiem domājām ko darīt , vai taisīt CP vai joinot kādā, Beigu beigās ņemot vērā ka visiem ir savas privātas dzīves , studijas, darbs, bērni ! Izlēmām par to ka vislabāk būtu pievienoties tieši jūsu klanam , jo kā saprotu nav jums CP sistēmas, un lielākā daļa no klana ir latvieši! Ko es varu pašlaik pateikt par mūsu nepilno CP vai spēlētāju grupiņas kas grib spēlēt uz DEX Vecums: 20 - 27 Visi latvieši varbūt iespējams kāds Būlgāris arī mums pievienosies ! Klases : OL/ SWS/ BD / SE / DB / PW / un vel 3-4 cilvēkiem nav līdz galam izlemts! Rakstat man skype - Pavests666
Intresē cik un kādas klases jums jau ir klanā, varbūt kāda īpaši pietrūkst ! | |
| | | Ekso
Posts : 73 Join date : 2012-10-03 Age : 37 Location : IT, MOS, HS
| Subject: Re: Pieteikums Mon Sep 09, 2013 1:20 pm | |
| wow, normāls barš latviešu, vienīgi mums klanā ir aŗī ārzemnieki, klana čats angliski. Welcome. | |
| | | Pavests
| Subject: Re: Pieteikums Mon Sep 09, 2013 1:51 pm | |
| - Ekso wrote:
- wow, normāls barš latviešu, vienīgi mums klanā ir aŗī ārzemnieki, klana čats angliski. Welcome.
Ar angļu valodu mums nav problēmas, un kā jau rakstiju iespējams līdzi parausim kādu arzemnieku! Kas svarīgākais tas ka lai visiem kopā ir intresanti un draudzīgi kopā spēj saspēlēties! | |
| | | Ekso
Posts : 73 Join date : 2012-10-03 Age : 37 Location : IT, MOS, HS
| Subject: Re: Pieteikums Mon Sep 09, 2013 2:07 pm | |
| - Pavests wrote:
- Ekso wrote:
- wow, normāls barš latviešu, vienīgi mums klanā ir aŗī ārzemnieki, klana čats angliski. Welcome.
Ar angļu valodu mums nav problēmas, un kā jau rakstiju iespējams līdzi parausim kādu arzemnieku! Kas svarīgākais tas ka lai visiem kopā ir intresanti un draudzīgi kopā spēj saspēlēties! ja vēlaties pievienoties mūsu skype chatam uzaicini mani skype - ran_dmcx3 es pievienošu Tevi un varēsi tālāk visus nācējus savienot lai var kopēji iepazīties, parunāt utt. | |
| | | auditekk
| Subject: Re: Pieteikums Tue Sep 10, 2013 4:06 am | |
| jūs bijāt tas mumbles bars ar babaju vai daces bars ? vai ari abi divi (atmiņa pieklibo)? | |
| | | Pavests
| Subject: Re: Pieteikums Tue Sep 10, 2013 6:43 am | |
| - auditekk wrote:
- jūs bijāt tas mumbles bars ar babaju vai daces bars ? :Dvai ari abi divi (atmiņa pieklibo)?
Principā nezinu par kuru laiku tu domā, bet manuprāt liela daļa vispār tai laikā nespēlēja, es spēlēju ar daces baru (nezinaju ka viņai bija bars ) bet par pārējiem neesmu pārliecināts!. Un kas ir babaja bars ? | |
| | | auditekk
| Subject: Re: Pieteikums Tue Sep 10, 2013 6:37 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Pieteikums | |
| |
| | | | Pieteikums | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |